טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel
טראפלס שוקולד מריר קרמל עם פלר דה סאל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 131 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel, כמהין שוקולד מריר עם Fleur de Sel, ו עוגת שוקולד עם מילוי קרמל Fleur De Sel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 8 אונקיות שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים תחתית קערה לגעת במים); מערבבים עד שוקולד הוא חלק.
שלב סוכר 2 כפות מים בסיר קטן. מערבבים על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, מדי פעם מברישים צדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים מחבת מתערבל מדי פעם, על 4 דקות.
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה). מערבבים על חום נמוך מאוד עד קרמל הוא חלק.
מערבבים קרמל ו 1/4 כפית פלר דה sel לתוך שוקולד נמס. צמרמורת עד מילוי כמהין הוא מוצק, לפחות 3 שעות.
מניחים קקאו בקערה. באמצעות 1 כף מילוי כמהין עבור כל כמהין, להתגלגל לתוך כדורים, ואז לגלגל בקקאו. מסדרים על תבנית אפייה. כיסוי; צמרמורת לילה.
קו 13x9x2 אינץ ' אפייה גיליון עם רדיד.
מקום הנותרים 12 אונקיות שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים); מערבבים עד שוקולד נמס וחלק מדחום מוכנס לתוך אוגרי שוקולד 46°.
הסר קערה מעל מים. עובד במהירות, לטבול 1 כמהין בשוקולד נמס. באמצעות מזלג, להרים כמהין ומזלג ברז נגד צד של קערה כדי לאפשר ציפוי עודף לטפטף.
להעביר כמהין לסדין מוכן. חזור עם פטריות כמהין שנותרו.
מפזרים כמהין קלות עם פלר דה sel נוסף.
בואו לעמוד עד ערכות ציפוי, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
להטביע את הנורה של מדחום ממתקים או את החיישן על גזע של מדחום מיידי לקרוא בשוקולד לקריאה מדויקת.