טרי מהגפן טורטליני
אם יש לכם מלח ופלפל, בזיליקום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טורטליני עם ירקות טריים, טורטליני טרי עם פטריות ופנצ'טה, ו סלט טורטליני עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את עגבניות הדובדבן על תבנית אפייה, וטפטוף עם 2 כפות שמן זית.
מפזרים על אורגנו, מלח ופלפל, ומגלגלים את עגבניות הדובדבן סביב כמה פעמים כדי מעיל עם שמן מתובל.
אופים בתנור שחומם מראש עד העגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -15 דקות.
לבשל ולנקז את tortellini על פי הוראות החבילה, ולהניח בצד צלחת הגשה.
במחבת, מחממים 2 כפיות שמן זית על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את השום עד חום זהוב, כ 3 דקות.
הסר את המחבת מן החום, ומערבבים את עגבניות פסטו קלוי. לרסק את העגבניות עם מזלג לשבור פתוח, מערבבים לשלב, ויוצקים את הרוטב מעל tortellini.
מפזרים גבינת פרמזן גרוסה ועלי בזיליקום קרועים.