טרין גבינה פסטו
טרין גבינת פסטו עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פסטו עגבניות מיובשות, גבינת שמנת, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: גבינת עיזים, פסטו ועגבניות מיובשות, פלפל צהוב פסטו טרין, ו ארוגולה עם עגבניות עז-גבינה טרין.
הוראות
קו 5 x 3 x 1 1/2-מחבת כיכר אינץ עם ניילון נצמד, המאפשר לעטוף פלסטיק להרחיב מעבר קצוות מחבת.
בקערה קטנה מערבבים יחד 4 אונקיות של גבינת שמנת, שקדים, בצל וקליפת לימון. בקערה קטנה אחרת לשלב 4 אונקיות של גבינת שמנת ופסטו עגבניות. בקערה קטנה שלישית לשלב גבינת שמנת נותרת, פסטו בזיליקום ו 1 כף פטרוזיליה.
לחץ באופן שווה תערובת עגבניות למחבת מרופדת. באופן שווה להפיץ תערובת שקדים מעל. תערובת בזיליקום כפית על תערובת שקדים. מכסים בניילון נצמד. מקררים במשך 2 שעות עד 2 ימים.
הפוך מחבת על מגש הגשה כדי להסיר גבינה מהמחבת.
הסר ניילון נצמד. לחץ על הפטרוזיליה שנותרה בצדדים והחלק העליון של טרין.