צלי צלעות קייג'ון
צלי צלעות Cajun יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 88 גרם חלבון 162 גרם של שומן, וסך הכל 1871 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לך אבקת שום, תערובת תיבול cajun, צלוי צלעות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות.
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מניחים את הצלעות לתוך מחבת צלייה, ולשפשף בכל רחבי מבחוץ עם רוטב פלפל חריף. מפזרים באופן שווה אבקת שום ותבלינים Cajun.
צלי, שנחשף, בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צלייה לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות c) עבור בינוני, על 2 שעות.
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 30 דקות לפני חיתוך.
בעוד הצלי נח, לגרד את הטפטוף מן המחבת צלייה למחבת.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני, ומערבבים את הפטריות פרוסות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות התרככו והחלו לשחרר את הנוזל שלהם.
מגישים לצד צלעות ראש פרוסות.