תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל יוגורט ליקר ביצים עם גרנולן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יוגורט יווני, שיבולת שועל התגלגל, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פרוזן יוגורט חלמונה, יוגורט גרנולה פרפה, ו יוגורט עם ענבים וגרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את גרנולה: מחממים התנור ל 300 מעלות F. לזרוק את שיבולת השועל, פיסטוקים, נבט חיטה, שומשום, סירופ מייפל, סוכר חום, וניל, שמן זית, קינמון, הל ו 1 כפית מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
סוכר חום
סירופ מייפל
אגוזי פיסטוק
נבט חיטה
שמן זית
הל
קינמון
גרנולה
וניל
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים 20 דקות, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מוציאים מהתנור ומערבבים את הקוקוס. החזירו את הגרנולה לתנור ואפו עד להזהבה, 20 עד 25 דקות נוספות, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
גרנולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
לטאטא את היוגורט היווני, ליקר ביצים ואגוז מוסקט לטעום בקערה עד חלקה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
ליקר ביצים
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
הסר את הגרנולה מהתנור ומערבבים את החמוציות המיובשות והמשמשים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
משמש
גרנולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם יוגורט eggnog; טפטוף עם דבש ומפזרים אגוז מוסקט. אחסן גרנולה נוספת במיכל אטום במקפיא עד 2 שבועות.