יותר מדי עוגת תות
יותר מדי עוגת תות דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 549 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 72 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת עוגת תות, שמן צמחי, תערובת פודינג וניל מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת ספוג תות בריאה עם ציפוי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת צינור מחורץ כגון מחבת ® Bundt.
מערבבים את תערובת העוגה ותערובת פודינג בקערה. ביסודיות לטאטא יחד את השמנת החמוצה, שמן צמחי, ביצים, מים, ו 1/4 כוס ציפוי בקערה נפרדת, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת עוגה ופודינג.
יוצקים את הבלילה למחבת הצינור מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. כפור את העוגה מקורר עם זיגוג תות הנותרים.