יין אדום-סורבה פטל
יין אדום-פטל סורבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם פטל, יין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: סורבה יין פטל, סורבה יין אוכמניות, ו סורבה תות ויין.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את הסוכר, מים ויין אדום לרתיחה ולתת להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום ולהוסיף את פטל. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה. כדי לפורר את הגרגירים ולהסיר את הזרעים, באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך מסננת רשת להגדיר מעל קערה בינונית או להעביר אותו דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עדין לתוך קערה בינונית. מכסים ומקררים עד שקירור יסודי. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
וריאציה: עבור סורבה טעים יותר, להשתמש רוזה במקום היין האדום.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA