יין אדום-סורבה פטל
יין אדום-פטל סורבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פטל, יין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סורבה יין פטל, סורבה יין אוכמניות, ו סורבה תות ויין.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את הסוכר, מים ויין אדום לרתיחה ולתת להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום ולהוסיף את פטל. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה.
כדי לפורר את הגרגירים ולהסיר את הזרעים, באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך מסננת רשת להגדיר מעל קערה בינונית או להעביר אותו דרך טחנת מזון מצויד בדיסק עדין לתוך קערה בינונית. מכסים ומקררים עד שקירור יסודי.
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
עבור סורבה טעים יותר, להשתמש רוזה במקום היין האדום.
אתה יכול להשתמש פטל קפוא במתכון זה. אין צורך להפשיר את הגרגירים לפני הוספת אותם ליין החם.
Reprinted with permission from Ready for Kense: My Best Recipes by David Lebovitz, copyright © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.