קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 14 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

יין אדום-סטייק צלוי ברוזמרין

יין אדום-סטייק צלוי ברוזמרין
סטייק צלוי בגריל רוזמרין יין אדום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 570 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, יין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק צלוי ברוזמרין צלוי, סטייק צלוי עם רוזמרין, ו סטייק צלוי עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את היין, רוזמרין, טימין, עלי דפנה, בצל, שום ושמן זית בתבנית אפייה רדודה גדולה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מוסיפים את הסטייק ופונים אל המעיל משני הצדדים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מחממים את הגריל, מסירים את הבשר מן המרינדה, מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל לפי הטעם וגריל 6 עד 7 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
בואו לשבת 5 דקות וחותכים נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק