ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו שרי טורקי, או שרי יבש, 2 סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 19 שעות. מתכונים דומים: ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות, ממולא Sweetbreads, ו בשר עגל צלוי.
הוראות
1
משרים לחמניות מתוקות בקערה גדולה של קרח ומים קרים במקרר, מחליפים מים מדי פעם (2 או 3 פעמים), לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מסננים sweetbreads ולהעביר לסיר כבד 4 ליטר. מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד sweetbreads שמנמן להרגיש מעט מוצק למגע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסננים במסננת ומעבירים לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
חותכים משם כל שומן ולמשוך משם כמה שיותר קרום ורקמת חיבור ככל האפשר עם סכין קילוף קטן מבלי לשבור את sweetbreads.
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
מסדרים לחמים בשכבה 1 בתבנית אפייה, ואז מכסים בניילון נצמד ומעלה עם צלחת אפייה אחרת או צלחת המחזיקה משקולות. Chill sweetbreads, משוקלל, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
6
בעוד sweetbreads לצנן, blanch פיסטוקים בסיר קטן של מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
לחמים יבשים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
שמן חום ו 2 כפות חמאה במחבת עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז sauté מחצית sweetbreads, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב, על 4 דקות בסך הכל, ולהעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הוסף 1 כף חמאה למחבת ו sauté הנותרים sweetbreads באותו אופן, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני לבשל pancetta, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה ותימין, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב, עד ירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
טימין
12
מוסיפים שרי ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים דמי-גלייס, מים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, פיסטוקים, וקמחים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ואז לכסות את פני השטח של תערובת עם סיבוב חמאה של נייר קלף (בצד החמאה למטה) ומבשלים לחמניות, מחבת מכוסה חלקית עם מכסה, עד המשרד אבל עדיין קפיצי למגע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוק
פלפל
שרי.
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
13
העברת sweetbreads עם כפית מחוררת לקערה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד,להתפרק לחתיכות 1 - ל 1 1/2 אינץ'. מצקת בישול נוזל דרך מסננת לתוך קערה, השלכת עלה דפנה ותימין, ושמורה. להזמין ירקות בקערה אחרת לרוטב ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עלי דפנה
מילוי
רוטב
טימין
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מצקת
מסננת
קערה
1
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד נבול, כ -20 שניות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
2
העברת תרד לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז שוב, לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזל עודף. קוצצים תרד ומערבבים לירקות שמורים יחד עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תרד
מוסקט
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לעשות חור למילוי שפועל לאורך דרך עגל: החל באמצע 1 קצה של צלי, להכניס סכין דק ארוך וחדה לאורך למרכז, ולאחר מכן לחזור בקצה הנגדי של ירך כדי להשלים חתך פועל באמצע. פתח חתך עם האצבעות שלך, עובד משני הקצוות, כדי ליצור פתיחה 1 1/2 אינץ ' רחב. לארוז ירך עם כל אבל 2 כפות מלית ירקות, דוחף משני הקצוות לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מילוי
עגל
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
לקשור צלי עגל עם חוט מטבח במרווחים 1 אינץ לאורך כל אורך של צלי. עגל לטפוח יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגל
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
4
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה עד רק עישון, אז עגל חום, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מלקחיים
5
העברת מחבת לתנור ועגל צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת מלית) רושם 66°, 45 עד 50 דקות עבור עגל; כ 40 דקות עבור בשר חזיר.
להוסיף לחמניות מתוקות יחד עם כל מיצי עגל שהצטברו על מגש ומבשלים עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עגל
3
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
4
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם sweetbreads ורוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגל
5
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
1
לחמים יכולים להיות ספוגים בקרח ומים קרים במקרר עד 24 שעות. שקדי סוכר משוקללים יכולים להצטנן עד 24 שעות. בשר עגל יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה. (Chill sweetbreads, בישול נוזלי, והירקות הנותרים בנפרד.)