קושימומחה
מוכן ב19 שעות
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות

ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות
ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו שרי טורקי, או שרי יבש, 2 סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 19 שעות. מתכונים דומים: ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות, ממולא Sweetbreads, ו בשר עגל צלוי.

הוראות

1
משרים לחמניות מתוקות בקערה גדולה של קרח ומים קרים במקרר, מחליפים מים מדי פעם (2 או 3 פעמים), לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים sweetbreads ולהעביר לסיר כבד 4 ליטר. מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד sweetbreads שמנמן להרגיש מעט מוצק למגע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים במסננת ומעבירים לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
חותכים משם כל שומן ולמשוך משם כמה שיותר קרום ורקמת חיבור ככל האפשר עם סכין קילוף קטן מבלי לשבור את sweetbreads.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מסדרים לחמים בשכבה 1 בתבנית אפייה, ואז מכסים בניילון נצמד ומעלה עם צלחת אפייה אחרת או צלחת המחזיקה משקולות. Chill sweetbreads, משוקלל, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בעוד sweetbreads לצנן, blanch פיסטוקים בסיר קטן של מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
לחמים יבשים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
שמן חום ו 2 כפות חמאה במחבת עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז sauté מחצית sweetbreads, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב, על 4 דקות בסך הכל, ולהעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הוסף 1 כף חמאה למחבת ו sauté הנותרים sweetbreads באותו אופן, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני לבשל pancetta, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה ותימין, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב, עד ירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
12
מוסיפים שרי ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים דמי-גלייס, מים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, פיסטוקים, וקמחים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ואז לכסות את פני השטח של תערובת עם סיבוב חמאה של נייר קלף (בצד החמאה למטה) ומבשלים לחמניות, מחבת מכוסה חלקית עם מכסה, עד המשרד אבל עדיין קפיצי למגע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
פלפלפלפל
שרי.שרי.
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
13
העברת sweetbreads עם כפית מחוררת לקערה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד,להתפרק לחתיכות 1 - ל 1 1/2 אינץ'. מצקת בישול נוזל דרך מסננת לתוך קערה, השלכת עלה דפנה ותימין, ושמורה. להזמין ירקות בקערה אחרת לרוטב ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
מילוימילוי
רוטברוטב
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מצקתמצקת
מסננתמסננת
קערהקערה
1
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד נבול, כ -20 שניות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
2
העברת תרד לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז שוב, לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזל עודף. קוצצים תרד ומערבבים לירקות שמורים יחד עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תרדתרד
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לעשות חור למילוי שפועל לאורך דרך עגל: החל באמצע 1 קצה של צלי, להכניס סכין דק ארוך וחדה לאורך למרכז, ולאחר מכן לחזור בקצה הנגדי של ירך כדי להשלים חתך פועל באמצע. פתח חתך עם האצבעות שלך, עובד משני הקצוות, כדי ליצור פתיחה 1 1/2 אינץ ' רחב. לארוז ירך עם כל אבל 2 כפות מלית ירקות, דוחף משני הקצוות לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מילוימילוי
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
לקשור צלי עגל עם חוט מטבח במרווחים 1 אינץ לאורך כל אורך של צלי. עגל לטפוח יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה עד רק עישון, אז עגל חום, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
5
העברת מחבת לתנור ועגל צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת מלית) רושם 66°, 45 עד 50 דקות עבור עגל; כ 40 דקות עבור בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בשרבשר
חזירחזיר
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
6
להעביר צלי עם מלקחיים למגש ולתת לעמוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
1
שומן דל שומן מלחם מתוק בישול נוזלי ולהביא נוזל לרתיחה בסיר 2 1/2 ליטר כבד. מערבבים הנותרים 2 כפות ירקות, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ונותר 1/4 כפית אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף לחמניות מתוקות יחד עם כל מיצי עגל שהצטברו על מגש ומבשלים עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
3
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
4
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם sweetbreads ורוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגלעגל
5
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
1
לחמים יכולים להיות ספוגים בקרח ומים קרים במקרר עד 24 שעות. שקדי סוכר משוקללים יכולים להצטנן עד 24 שעות. בשר עגל יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה. (Chill sweetbreads, בישול נוזלי, והירקות הנותרים בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
עגלעגל
קרחקרח

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1( חצילים)גזר, לחתוך לקוביות 1/4 אינץגזר, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש1גדולשן שום, קצוץשן שום, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דק פרוס lean pancetta, קצוץדק פרוס lean pancetta, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיסטוקים (לא צבוע אדום; 2 עוז)פיסטוקים (לא צבוע אדום; 2 עוז)2קילוגרםרצועת עגל ללא עצמות ירך צלוי או בשר חזיר רצועת ירך (לא קשור), גזוז לחלוטין של כל השומן, גידים, קרום כסףרצועת עגל ללא עצמות ירך צלוי או בשר חזיר רצועת ירך (לא קשור), גזוז לחלוטין של כל השומן, גידים, קרום כסף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד עוז, גבעולים גסים מושלךתרד עוז, גבעולים גסים מושלך1sprig(3 אינץ') טימין טרי(3 אינץ') טימין טרי1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קילוגרםעוגיות עגלעוגיות עגל2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב