ניתן להכין את המתכון ירקות מקסיקניים עם קווסו בסביבות 28 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 260 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו סקווש, שמן צמחי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקסיקני קווזו לטבול, מקסיקני קווזו לטבול העליון, ו המבורגרים מקסיקניים עם קווסו בלנקו.
הוראות
1
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים קישואים, דלעת צהובה וצ ' יוטה. מכסים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
Chayote
3
מוסיפים את הג ' יקמה הקצוצה; מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הכמון, הקאיין, המלח והפלפל. מכסים ומניחים לבשל 2 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. זינפנדל הגפן הישן של סיגר צין עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
סיגר זין ישן גפן זינפנדל
בסיגר צין 2011 יש תווים של פרי שחור עמוק, אגרוף של תבלין ופלפל שחור כתוש על האף. היין העשיר, השופע והמובנה היטב הוא לבבי עם מאפייני פרי אקזוטיים.שנקטפו ביד בעונת השיא כדי להבטיח איכות וטעם, הפרי עבור סיגר זין היה מסודר ואז מותסס במשך 7 ימים. הכנו את היין בחביות עץ אלון צרפתיות (50%) ואמריקאיות (50%) במשך 11 חודשים.תערובת: 90% זינפנדל, 5% פטיט סירה, 5% סירה