יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת
יש לי את הצורך, הצורך בגבינה מטוגנת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 133 גרם שומן , ובסך הכל 1369 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 11 מעריצים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פנקו, שמן קנולן, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: 6 פרפה מעוררת תיאבון שאתה צריך בחייך עכשיו , מקלות גבינה מטוגנים , ולזנגת דלעת חמאה צלויים עם גבינת עיזים, בייקון ומרווה מטוגנת .
הוראות
בסיר בינוני מחממים את השמן ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים צלחת בנייר סופג.
בקערה רדודה טורפים היטב את הביצים והחלב. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הפנקו ופירורי הלחם האיטלקיים.
חורצים צד אחד של עטיפת אגרול בשטיפת הביצים.
מניחים את ביצת העטיפה כשהצד השוטף כלפי מעלה על משטח עבודה ומניחים 2 פרוסות סלמי במרכז העטיפה, לכיוון הקצה הקרוב אליכם.
מניחים 1 מקל גבינה על גבי הסלמי.
מגלגלים את קצה העטיפה הקרוב אליכם על המילוי. נועצים את הקצוות וממשיכים לגלגל עד לקבלת צורת אגרול.
חוררים שוב את העטיפה המגולגלת בשטיפת הביצים ומצפים היטב בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים. (ניתן להקפיא את הלחמניות לשימוש עתידי בשלב זה.)
מוסיפים 1 או 2 לחמניות בכל פעם לשמן ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד להזהבה. היזהרו לא לבשל אותם יתר על המידה או לבשל אותם בטמפרטורה גבוהה מדי, שכן העטיפות עלולות להתפוצץ.
מעבירים את גלילי הגבינה המטוגנים לצלחת המרופדת במגבת נייר ומגישים מיד עם רוטב מרינרה.
מקשטים בפרמזן ופטרוזיליה, אם רוצים.