קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת
יש לי את הצורך, הצורך בגבינה מטוגנת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 133 גרם שומן , ובסך הכל 1369 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 11 מעריצים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פנקו, שמן קנולן, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: 6 פרפה מעוררת תיאבון שאתה צריך בחייך עכשיו , מקלות גבינה מטוגנים , ולזנגת דלעת חמאה צלויים עם גבינת עיזים, בייקון ומרווה מטוגנת .

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את השמן ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים צלחת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
2
בקערה רדודה טורפים היטב את הביצים והחלב. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הפנקו ופירורי הלחם האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חורצים צד אחד של עטיפת אגרול בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מניחים את ביצת העטיפה כשהצד השוטף כלפי מעלה על משטח עבודה ומניחים 2 פרוסות סלמי במרכז העטיפה, לכיוון הקצה הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מניחים 1 מקל גבינה על גבי הסלמי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
6
מגלגלים את קצה העטיפה הקרוב אליכם על המילוי. נועצים את הקצוות וממשיכים לגלגל עד לקבלת צורת אגרול.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
חוררים שוב את העטיפה המגולגלת בשטיפת הביצים ומצפים היטב בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים. (ניתן להקפיא את הלחמניות לשימוש עתידי בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מוסיפים 1 או 2 לחמניות בכל פעם לשמן ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד להזהבה. היזהרו לא לבשל אותם יתר על המידה או לבשל אותם בטמפרטורה גבוהה מדי, שכן העטיפות עלולות להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מעבירים את גלילי הגבינה המטוגנים לצלחת המרופדת במגבת נייר ומגישים מיד עם רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מקשטים בפרמזן ופטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
צילום מאת Yunhee Kim