קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת
יש לי את הצורך, הצורך בגבינה מטוגנת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 133 גרם שומן , ובסך הכל 1369 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 11 מעריצים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פנקו, שמן קנולן, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: 6 פרפה מעוררת תיאבון שאתה צריך בחייך עכשיו , מקלות גבינה מטוגנים , ולזנגת דלעת חמאה צלויים עם גבינת עיזים, בייקון ומרווה מטוגנת .

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את השמן ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים צלחת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
2
בקערה רדודה טורפים היטב את הביצים והחלב. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הפנקו ופירורי הלחם האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חורצים צד אחד של עטיפת אגרול בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מניחים את ביצת העטיפה כשהצד השוטף כלפי מעלה על משטח עבודה ומניחים 2 פרוסות סלמי במרכז העטיפה, לכיוון הקצה הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים 1 מקל גבינה על גבי הסלמי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
6
מגלגלים את קצה העטיפה הקרוב אליכם על המילוי. נועצים את הקצוות וממשיכים לגלגל עד לקבלת צורת אגרול.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
חוררים שוב את העטיפה המגולגלת בשטיפת הביצים ומצפים היטב בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים. (ניתן להקפיא את הלחמניות לשימוש עתידי בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מוסיפים 1 או 2 לחמניות בכל פעם לשמן ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד להזהבה. היזהרו לא לבשל אותם יתר על המידה או לבשל אותם בטמפרטורה גבוהה מדי, שכן העטיפות עלולות להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מעבירים את גלילי הגבינה המטוגנים לצלחת המרופדת במגבת נייר ומגישים מיד עם רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מקשטים בפרמזן ופטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
11
צילום מאת Yunhee Kim