כאב פרדו
כאב Perdu יכול להיות רק בצד המנה אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי תות, קינמון טחון, תחליף ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת בצלחת רדודה גדולה.
יוצקים תערובת חלב על לחם, ולתת לעמוד עד חלב נספג (כ 2 דקות).
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני. מסדרים 8 פרוסות לחם במחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד שהלחם הוא חום זהוב.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות חמאה ו 8 פרוסות לחם.
שלב 2 כוסות מים, יין, 1/4 כוס סוכר מגורען, ו קורנפלור בסיר גדול, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 5 דקות).
מוסיפים פירות למחבת, מערבבים היטב את המעיל.
מגישים רוטב עם פרוסות לחם.
מפזרים כל מנה עם אבקת סוכר.