כבד אווז עם מחית תמרים ורימון
צריך מתאבן חלב חינם? כבד אווז עם פירה תאריך ורימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חלות, תמרים medjool, מולסה רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כבד אווז עם מחית תמרים ורימון, כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל, ו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז.
הוראות
משרים תאריכים במים רותחים-חמים (1/2 כוס) בקערה 10 דקות.
תאריכי העברה עם כפית מחוררת למעבד מזון מיני או בלנדר יחד עם 1 כף השריית נוזל.
מוסיפים מולסה רימונים ופרה עד חלקה.
חותכים מספיק פרוסות 1/4 אינץ 'עבה מbrioche לחתוך לסך של 32 (1 1/2 אינץ') ריבועים (ללא קרום).
ריבועי בריוש ברוילס על תבנית אפייה 4 עד 5 אינץ ' מחום, פונה פעם אחת, עד זהב חיוור, על 1 1/2 דקות בסך הכל. (Watch בזהירות; brioche טוסטים במהירות.)
לטבול סכין חיתוך חדה במים חמים, ולאחר מכן לייבש אותו וחצי כבד אווז לאורך.
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 16 פרוסות (32 בסך הכל), טבילה וייבוש סכין לאחר כל חתך. שים כל פרוסה כמו לחתוך על גבי טוסט בריוש, ואז העליון עם מנה קטנה של פירה תאריך וכמה זרעי רימון.
* בריוש ניתן לחתוך (אבל לא קלוי) 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* Purée תאריך יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.