קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כוסות הדר קפואות

כוסות הדר קפואות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כוסות הדר קפוא. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם גלידת vanillan פרימיום, סוכר, סורבה לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות פירות הדר קפוא, פאי הדר קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.

הוראות

1
חותכים קלמנטינות חצייה חצי ומיץ אותם, להיזהר לא לקרוע את הקליפות; להשתמש מיץ כדי להפוך את סורבה קלמנטינה, או פשוט לחסוך לשימוש אחר. עם כפית קטנה, בעדינות לגרד ולהשליך את הקרומים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מניחים כוסות קלמנטיין (יהיה לך 1
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
3
על מגש להקפיא לפחות 20 דקות עד לילה; לכסות עם לעטוף פלסטיק אם הקפאה יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
הפוך clementine סורבה, אם באמצעות, או לתת עמדת סורבה שנרכשה בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. למלא כל כוס הדר באמצע הדרך עם סורבה. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
סורבהסורבה
5
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. כפית מעל סורבה למלא לחלוטין כל כוס הדר. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סורבהסורבה
6
הפוך ציפוי מרנג: בקערת ערבוב גדולה, נקייה, יבשה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד קצף, ואז לאט לשפוך סוכר ומלח. תמשיך להצליף עד שהלבנים יהיו נוקשים ונוצצים. מקצפת או מקצפת בכפית על גבי כל כוס הדר, מקפידים לכסות את כל הגלידה. הספלים יכולים להיות מוכנים עד לנקודה זו עד יום לפני ההגשה ונשמר במקפיא (לכסות עם לעטוף פלסטיק אם מקפיא יותר מ 1 שעה).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר מוכן לשרת, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים כוסות על המגש המקורר שלהם בתנור החם ואופים בקצרה עד מרנג הוא חום זהוב, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולהעביר שתי כוסות לכל אחד 8 צלחות קינוח קטנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.