קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
מגזין

כורכום חריף & Habanero צדפה לינגוויני

כורכום חריף & Habanero צדפה לינגוויני
כורכום חריף & Habanero צדפה Linguine הוא pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק, לינגוויני, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפה אדום חריף, לינגוויני עם רוטב צדפות חריף, ו צדפות לינגוויני.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. רופף לעטוף את שיני השום בנייר כסף ואופים במשך כ 25 דקות, עד רך מאוד. לקלף את השום. תניח בצד.מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים, מערבבים כדי להפריד ומבשלים עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז ולהניח בצד. שמירת הסיר הריק לשימוש later.In סיר בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את השום, כורכום ו habanero טחון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
כורכוםכורכום
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את כל עלי הבזיליקום, פלפל שחור, ג ' ין ומיץ צדפות, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מצטמצם ל ½ כוס, כ -10 דקות. מסננים את הירידה לתוך הסיר הגדול אתה מבושל לינגוויני ב, לחיצה על מוצקים.מביאים את הנוזל המתוח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צמצוםצמצום
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים, מנערים את הסיר כמה פעמים, עד שהם מתחילים לפתוח, 3 דקות; כמו הצדפות לפתוח, להעביר אותם לקערה ולשמור מכוסה. כאשר כל הצדפות נפתחו, להרתיח את המרק על חום גבוה עד מופחת על 2 כוסות של מרק צדפות, על 5 דקות. מערבבים את גרידת הסיד ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הלינגוויני המבושל לסיר עם מרק צדפות מופחת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, עד משולב לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
להעביר את הפסטה לסיר, ערבוב לשלב. הפוך את הפסטה לקערת הגשה. למעלה עם צדפות, בזיליקום קצוץ ו habernero טחון נוסף אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים חמים עם פלחי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.