כיסי בננה נוטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תבלין, אז נסו כיסי בננה נוטלה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, ארוחת ערב-רול בצק, ביצה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו נוטלה בננה קוקוס כיסים חמים, כיסי כרית נוטלה-חלמית, ו עוגת מערבולת נוטלה בננה עם ציפוי נוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ו. מקציפים ביצה במזלג ומניחים בצד.
מקמחים קלות לוח מאפה ומערוך.
מוציאים את הבצק מהחבילה ומחלקים ל -3 מלבנים. חותם משולשים מחוררים יחד, צובט אותם לפי הצורך. ואז לגלגל כל מלבן עד שהוא 9 על ידי 7 אינץ'.
חותכים כל מלבן לשניים לרוחב ליצירת 6 מלבנים קטנים יותר.
מורחים 1 כפות גדושות. נוטלה, משאירה לפחות גבול בגודל 1/2 אינץ', על מחצית מכל מלבן.
מניחים פרוסות בננה על גבי נוטלה, חופפים אותן מעט, כ -10 פרוסות לכיס. מקפלים בצק על בננות ולחץ כלפי מטה על קצוות הבצק לאיטום.
מברשת שמורות ביצה לשטוף סביב קצוות עם מאפה מברשת ובעדינות לקפל שפה של כל כיס לתוך עצמו כדי לתת לו חותם טוב (להרכיב צורה כמו קלצונה או אמפנדה).
מניחים כיסים על תבנית אפייה לא משומנת ומפזרים סוכר.
אופים בחום של 350 מעלות עד להזהבה, כ -20 דקות.
מקציפים שמנת במיקסר חשמלי כ -3 דקות או עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים 2 כפות שנותרו. נוטלה ומקציפים דקה עד שנוקשה.
מגישים כיסים עם קרם נוטלה.