קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

כנפי עוף פריכות

כנפי עוף פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף פריכות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אבקת צ'ילי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כנפי עוף פריכות, כנפי עוף אפויות פריכות, ו כנפי עוף אפויות פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף וללטף לייבש את כנפי העוף. לפזר את הכנפיים בשכבה אחת במחבת או קערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מערבבים יחד את חלב החמאה ורוטב חם בקערה גדולה ויוצקים מעל החלק העליון של כנפי העוף כדי מעיל לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שימוש בטיגון עמוק או בסיר כבד-תחתית גדול חום מספיק שמן לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מערבבים את הקמח עם תבלינים בשקית ניילון גדולה. מעיל את כנפי העוף על ידי השלכת אותם בשקית ומנער את העודף. מטגנים את הכנפיים בקבוצות עד שהעוף הוא חום זהוב פריך מאוד מבושל לחלוטין דרך, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
5
ניקוז על מחבת גיליון מרופדת עיר נייר ועונה עם מלח ופלפל, אם תרצה, בעוד כנפיים חמות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים למגש הגשה ומגישים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.