קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים

כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים
כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חרדל מגורען, קמח, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בייגלה רך עם חרדל, בייגלה מתוק ומלוח טבול, ו שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת מאלט, ומלח כשר בקערת מערבל הדוכן המצורף למשוט ומתמזגים לכמה רגעים כדי לערבב. טופס באר במרכז הקמח, לשפוך במים החמים, ולפזר את השמרים מעל, ערבוב אותו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לשבת עד השמרים הוא מקציף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מוסיפים את החרדל לקערה וממזגים את החומרים הרטובים והיבשים יחד במהירות בינונית-נמוכה עד לקבלת הבצק הלוכד. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש אותו במשך 2 עד 3 דקות, עד חלקה. (סוגים שונים של חרדל יש רמות שונות של לחות; ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר קמח אם הבצק הוא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, הופכים את הבצק כך שהוא מצופה באופן שווה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים בצד במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון. ממלאים סיר גדול ורחב כשני שלישים מלא במים ומניחים אותו על אש בינונית כדי להתחמם תוך יצירת הבייגלה. (אם המים מגיעים לרתיחה לפני הצורך, להפחית את החום נמוך.)
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
הפעל את הבצק עלה על הדלפק ולהכות אותו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
7
חותכים את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבעון לשלישים, עבור 12 חתיכות בגודל יחסית אפילו. מכסים את חתיכות הבצק במגבת מטבח עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מגלגלים את אחד ממנות הבצק לתוך חבל באורך של כ-18 אינץ'. כשהחבל אופקי על הדלפק לפניכם, הרימו קצה אחד בכל יד וציירו את הקצוות כלפי מטה, ויצרו לולאה רחבה שהקצוות חופפים בתחתית בכ-2 אינץ'. תצליב את הידיים שלך לפניך ותרים את שני הקצוות של הבצק, תרים אותם כמה סנטימטרים מעל הדלפק. הצלב את הידיים שלך בחזרה לצד שמאל וימין, מסובב את הבצק כפי שאתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
להניח את הבצק מסתיים מעל החלק העליון של הלולאה, כך טוויסט יושב במרכז הבייגלה. בעדינות לצבוט את הבצק מסתיים לתוך הלולאה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מניחים את הבייגלה בצד, מכוסים במגבת מטבח, תוך יצירת בייגלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
כאשר כל הבייגלה נוצר, להתאים את החום מתחת למים כדי לשמור על רתיחה עדינה. מערבבים בסודה לשתייה. מוסיפים בעדינות 3 בייגלה ומבשלים במשך 2 דקות, הופכים אותם באמצע. הרם את הבייגלה עם כף מחוררת או מרית ולנקז במשך כמה רגעים על המחבת, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה מוכנה. מבשלים את בייגלה הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הכה את חלמון הביצה עם 11/2 כפיות מים בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
מברישים את הבייגלה בתערובת החלמון ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
זנים של פטריותזנים של פטריות
14
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
15
מעבירים את הבייגלה למדף תיל כדי להתקרר. מסדרים את הבייגלה בקערה או על מגש ומגישים. הבייגלה יהיו במיטבם ביום שהם יהיו מוכנים. אם יש לך שאריות, הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במשך יום או יומיים, ואז התחמם בעדינות בתנור, עטוף בנייר כסף, כדי לרכך אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על