כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז
כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקאטרי מגיש 6 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות כפתורים, פטריות קרימיני, מולים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. נסו מולים ביין לבן, מולים קארי באייל לבן, ו מולים ביין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את המולים בשכבה אחת.
מוסיפים את המולים ו 1/2 כוס ורמוט. מבשלים 1 דקה.
מוסיפים כ 3/4 כוס מים קרים. המולים לא צריכים לקחת הרבה זמן לבשל, בערך 2 דקות. דאגו לערבב מדי פעם את המולים כך שהם יתבשלו בצורה אחידה ככל האפשר. השתמש במלקחיים למטבח כדי לקטוף את המולים מהתבנית כשהם נפתחים.
כשכל המולים מבושלים, מסננים ושומרים את הנוזל לרוטב.
מוציאים את המולים מהקליפות שלהם. מחק את הקליפות. שמרו את המולים במקרר עד 5 דקות לפני ההגשה.
בעזרת סכין קילוף קטנה, רבע את הפטריות.
מחממים מחבת נוספת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת.
מחממים מעט את המחבת ואז מסירים את התבנית מהאש הישירה.
מוסיפים 1 כף חמאה, להמיס במהירות ולהפוך צבע חום בהיר. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים מיד את השאלוט והפטריות. מתבלים קלות במלח ופתיתי פלפל אדום.
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת קטנה ומוסיפים את אגוזי הלוז. מתבלים אותם קלות במלח ו" מבשלים " אותם על אש נמוכה עד שהם משחימים בהירים. מניחים בצד להתקרר.
מבשלים את הפטריות במשך 2 עד 3 דקות, עד שהם מתחילים לוותר על נוזלים.
מוסיפים את הוורמוט שנותר. מבשלים עוד 1 דקה ולאחר מכן לנקז את כל נוזל בישול.
מערבבים את הפטריות ואת נוזלי שבלול במחבת קטנה ולאפשר את הטעמים 2 כדי לבשל יחד במשך 1 דקה. הרוטב עשוי להזדקק קמצוץ של מלח. הטעם צריך להיות טעם ראשוני של מולים מתוקים ואחריו נימה של ארציות מהפטרייה. מערבולת 1 כף חמאה ומגע של מיץ לימון. להתחמם.
מחממים את המחבת הגדולה עד שהיא חמה, 2 דקות.
מסירים מהאש הישירה ומוסיפים 1 כף חמאה. כשהוא הופך לחום בהיר, מחזירים את המחבת למבער ומוסיפים את המולים והפטריות בשכבה אחת. מבשלים במשך 1 דקה מבלי לערבב אותם. הם צריכים להיות שחומים על הצד הראשון שלהם לפני שאתה מערבב אותם מעט, עם כף עץ, ולהשאיר אותם חום במשך דקה נוספת. טעם לתיבול.
זורקים פנימה את אגוזי הלוז.
מגישים על מגש, בסגנון משפחתי, עם פרוסות לחם בגריל או מעל חתיכת דג או בשר לחגיגה ארומטית וארצית של פטריות!
זיווג יין: שרדונה גיר, גרונר וולטינר או אייל חיוור יהיו מקסימים עם שילוב הטעמים הזה.