קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

כרוב בגריל אני

כרוב בגריל אני
כרוב בגריל אני יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 106 קלוריות. 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם חמאה, כרוב, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. נסו כריכי חזיר בגריל עם צ'אטני שזיפים בגריל וסלט כרוב, כרוב בגריל, ו כרוב בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
פורסים את החלק העליון של ראש הכרוב כך שהוא יישב שטוח כשהצד הליבה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
3
הכניסו את החמאה, קוביית הקרח והשום לחור בו הייתה בעבר הליבה. מתבלים במלח ופלפל. לעטוף בחוזקה עם לסכל, איטום בחלק העליון של הראש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קוביות קרחקוביות קרח
חמאהחמאה
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים את ליבת הכרוב העטופה כלפי מטה ישירות על הסורג.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
5
בואו לבשל במשך 25 עד 30 דקות, או עד שהם רכים. פורסים לתוך טריזים, ומגישים.