כרוב ומרק תפוחי אדמה עם נקניק הודו
אם יש לך פתיתי פלפל אדום, בצל, שמן בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: נקניק הודו, כרוב ומרק בטטה, נקניק הודו, כרוב ומרק דלעת, ו נקניק הודו טוסקני ומרק קייל.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ -10 דקות.
הסר את הנקניק מן הסיר, וכאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לפרוסות.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים את המים, המרק והמלח ומביאים את המרק לרתיחה.
מוסיפים את הנקניקיות, תפוחי האדמה, פתיתי פלפל אדום ומחזירים לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומחזירים את המרק לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מכרז, על 6 דקות יותר.
הצעות תפריט: לחם מעניין משלים את הארוחה הזאת עם aplomb. נסה לחם תירס או פוקצ ' ה איטלקי עם עגבניה. כיכר לחם לבן טובה תספיק גם כן.
המלצת יין: יין לבן ארומטי, חומצי כמו סוביניון בלאן הוא תמיד בחירה מצוינת עבור עלים ירוקים. אבל הלב של מרק המדינה הזה יכול גם לעבוד היטב עם יין אדום פורטוגלי בעל גוף מלא כגון לעשות.