קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות54
דיאטותפסקאטרית
מגזין

כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן

כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן
כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 6996 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 463 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן, כרוב מוקפץ לימון פרמזן ושעועית לבנה, ו הקייל הטוסקני של אמריל לגאס וראגו שעועית לבנה.

הוראות

1
לקצץ 2 אינץ ' התחתון מעל כרוב הגבעולים ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
הסר את הצלעות במרכז על ידי הפעלת סכין קטנה, חדה למטה משני צדי הצלע של כל עלה. השליכו את הצלע וזרקו את מנות העלה לקערה של מים קרים ושטפו אותם היטב. טבעם הנוקשה משאיר כל מיני פינות וסדקים כדי שחצץ או חרקים יוכלו להסתתר. יבש אותם היטב לחתוך את העלים לתוך סרטים דקים מאוד סגנון shifponade. אתה צריך 4 עד 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים כרוב בקערה גדולה.טוסט פרוסות הלחם בטוסטר עד הזהב. קרע אותם לחתיכות קטנות ודופק אותם במעבד מזון עד שהתערובת תיצור פירורים גסים במגוון גדלים וצורות.באמצעות מרגמה ועלי להלום שום לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
טוסטרטוסטר
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להוסיף 1/4 כוס גבינה, 1/4 כוס שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח, פתיתי פלפל אדום ולדפוק אותם עוד יותר. כפית את הרוטב על כרוב לזרוק היטב לשלב ביסודיות, זה יהיה די עבה ייקח הרבה לזרוק עלי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
כרובכרוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בואו לשבת כרוב לפחות 5 דקות ועד לילה, ולאחר מכן לשרת עם פירורי לחם, אנשובי במרינדה, גבינה נוספת, טפטוף של שמן, פרוסות לימון אופציונלי.FOODGreg הנרי כיף רציני
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אנשוביאנשובי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
Sippity
7
Sup