כרוב ירוק מוקרם
כרוב ירוק מוקרם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 537 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שאלוט, שיני שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: כרוב ירוק מוקרם, כרוב ירוק מוקרם, ו קמחי מוקרם כרוב ירוק.
הוראות
מביאים סיר גדול מאוד של מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מוסיפים חצי מהירוקים אל המים הרותחים, קצת בכל פעם, ודוחפים אותם לתוך המים.
תן למים לחזור לרתיחה, ואז לבשל עד במכרז, על 10 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הירוקים אל מי הקרח. חזור עם הירוקים הנותרים.
מסננים את הירוקים היטב לסחוט אותם יבש במגבת מטבח, ואז דק לגרוס.
במחבת גדולה מאוד, להמיס את החמאה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 6 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, על 25 דקות.
מוסיפים את הירוקים לשמנת וזורקים עד שהתחממו, כ -3 דקות. מתבלים בנדיבות עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומגישים.