זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ביצים, רוטב ווסטרשייר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper, ו לחמניות כרוב ממולא פולני (Golabki / Golumkis / Golumpkis).
הוראות
1
כרוב פרבויל בסיר גדול, הסרת עלים כפי שהם נופלים לתוך המים הם רכים.מבשלים עד שכל העלים רכים, אבל לא קורע לגזרים; בדרך כלל 15.לרוץ מתחת למים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים את הקרום העבה את החלק האחורי של כל עלה.בזמן שכרוב מבשל בצל מטוגן בחמאה עד להשחמה קלה.שים את כל הבשר הלא מבושל לתוך קערת ערבוב גדולה להוסיף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את הבצלים המוקפצים.לאחר מכן מוסיפים פלפל מלח, מלח סלרי, פטרוזיליה, אגוז מוסקט ורוטב ווסטרשייר יחד עם אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מלח סלרי
אורז מבושל
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים היטב.
5
לפרוס עלים תלוי בגודל שלהם, במקום 2-3 כפות של תערובת בשר בצד הרחב יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מגלגלים עלה על גבי בשר, תוחבים את צידי העלה וממשיכים להתגלגל ולהשתמש בכל העלים והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
7
מקום לחמניות, התפר לתוך מחבת קלייה משומנת.ואז שכבת גזר ופטריות על כרוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מערבבים יחד את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, מים וסוכר חום ושופכים באופן שווה על כל הלחמניות.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ובעלי דפנה.לכסות צולה ואופים 163° במשך 2-21/2 שעות.חצי דרך באמצעות בדיקת אפייה כדי לוודא שיש מספיק נוזל; מים נוספים יכולים להיות added.To מגישים, רוטב כפית על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דיאט קרם סודה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מגישים עם פירה!בדוק את המתכונים שלי לפירה שום. http://www.food.com/recipe-finder/all/garlic-masshed-potatoes?chef=58104.