כרוב עם צ'וריסו וביצים שלוקות
כרוב עם צ'וריסו וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 786 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, כרוב מסולסל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש, ביצים עלומות עם פולנטה, כרוב מטוגן ופנצ'טה, ו מחבת ספגטי עם כרוב, חומוס וביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד מכרז אבל לא רך לחלוטין, חמש עד שבע דקות.
מסננים במסננת כאשר נעשה. כאשר קריר, לסחוט חלק מהמים העודפים.
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
הוסף את צ ' וריסו ומבשל עד שהוא שניתנו חלק השומן שלה, שלוש עד ארבע דקות.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים היטב. מבשלים עד כרוב מצופה צ ' וריסו טפטוף והוא ירוק בהיר. תניח בצד.
עבור ביצים עלומות, לשפוך מים לתוך סיר בגודל בינוני ולמלא עם שני עד ארבעה סנטימטרים של מים. להביא לרתיחה חשופה. לפצח כל ביצה לתוך צלחת רדודה נפרדת. ברגע בועות זעירות להתחיל לעלות מן הסיר, להוסיף את החומץ הלבן. בעדינות להחליק כל ביצה לתוך המים. במידת הצורך, אתה יכול להשתמש בכפית כדי להזיז את הלבנים קרוב החלמון. לבשל עד הלבנים יש להגדיר לחלוטין, שלוש עד ארבע דקות. (מדריך זה יש הוראות מפורטות יותר.)
בזמן שהביצים מתבשלות, מחלקים את הכרוב ואת תערובת הצ ' וריסו בין שתי צלחות. כאשר הביצים גמורות, להסיר כל אחד עם כפית מחוררת, לתת כמה שיותר מים לטפטף ככל האפשר. מעל כל ערימה של כרוב עם ביצה עלומה. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.