כרובית מוקרם ברוטב מנצ'גו ושקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית גראטן עם מנצ'גו ורוטב שקדים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לך חמאה, בצל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרובית מוקרם ברוטב מנצ'גו ושקדים, כרובית חינם עם Manchego ו Pancetta, ו כרובית מוקרם עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לחמם את חצי וחצי עד אידוי, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון או בלנדר.
מוסיף את 1/2 כוס שקדים שלמים ולעבד עד טחון דק.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את חצי חצי דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, לחיצה על השקדים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. זרוק את השקדים הטחונים.
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים את החלב ואת חצי חצי ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד מעובה, 5 דקות.
הוסף 3/4 כוס של Manchego ו להקציף עד מותך.
לטאטא באגוז מוסקט; מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
במחבת גדולה, להביא 1/2 אינץ ' של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מסננים את הכרובית במסננת. מחק את המחבת.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים, ערבוב עד מוזהב קלות, על 2 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מעבירים את הכרובית לזכוכית בגודל 7 על 10 אינץ 'או לתבנית אפייה קרמית ומפיצים את רוטב מנצ' גו למעלה.
מפזרים את הקרם עם הגבינה הנותרת, 2 כפות שקדים קצוצים ופפריקה ואופים במרכז התנור במשך 20 דקות, או עד מבעבע ושחמה על גבי.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.