כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים
כרובית - מרק תפוחים עם הפחתת סיידר תפוחים נטול גלוטן,, שלם 30, וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש תפוח גלאן, מיץ לימון, פרחים כרובית, ואבקת קארי מדראס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינת צ'דר מיושנת עם פלחי תפוחים וצמצום סיידר, טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, ו עוגת עוגיות פקאן תפוחים עם ציפוי חמאה תפוחים.
הוראות
להביא את סיידר תפוחים לרתיחה בסיר קטן. לבשל עד סיידר מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
להוסיף אבקת קארי ושום למחבת; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים כרובית, מרק ותפוח; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד כרובית הוא רך מאוד.
הסר מחבת מחום; מגניב 5 דקות.
מניחים חצי תערובת כרובית בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת כרובית נותרת. חזור לסיר. מערבבים במחצית וחצי; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב (לא להרתיח).
הסר מהחום; מערבבים מיץ, מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מצקת על 1 מרק כוס לתוך כל אחד 8 קערות; טפטוף כל מנה עם 1 1/2 כפיות הפחתת סיידר.
מקשטים עם פלפל טחון גס,אם תרצה.