כרובית עם אבוקדו-כוסברה לטבול נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם יש לכם אבוקדו, כרובית, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו כרובית קייג'ון עם רוטב אבוקדו כוסברה, טאקו כרובית פריך עם רוטב אבוקדו, ליים וכוסברה, ו כריך כרובית קלוי עם צ'יפס בטטה פיקנטי ורוטב אבוקדו כוסברה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הכרובית החתוכה על מגש הגשה. בקערה של מעבד מזון, או בבלנדר, מניחים את גבינת השמנת, הכוסברה, מיץ הליים, האבוקדו והצ ' ילה, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי, בערך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.