כריך עוף Vesuvio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 88 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. אם יש לכם אפונה, פטריות כפתור, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו עוף Vesuvio (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: מחממים את התנור ל 200 מעלות F. הגדר מתלה תיל בתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
3
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית אפייה מוכנה. תתחמם בתנור. חותכים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
מוסיף את השמן לתוך אותו מחבת מהעוף ולטגן את התיבול האיטלקי, פלפל אדום מרוסק, שום וצליצלים עד ריחני, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. Deglaze עם היין הלבן ולהביא לרתיחה עד ריח האלכוהול מצטמצם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
יין לבן
שאלות
אלכוהול
עוף שלם
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את ציר העוף ומיץ לימון ומביאים לרתיחה שוב, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם לבניית כריך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מיץ לימון
1
מחממים חצי מהשמן במחבת כבדה ומטגנים את הפטריות ללא צפיפות יתר או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן את הפטריות אחד מערבבים ולתת caramelize. ברגע שצד אחד הוא חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר לצלחת. לאותו מחבת, מוסיפים את השמן הנותר ואת האפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד חם אבל עדיין בהיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אפונה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
עבור הכריך לבנות: על פיסת טרי נחמד של פיצול אבל צירים רול צרפתי, במקום להשפריץ של מיונז טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 פלחי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, כמה פטריות ואפונה העליון עם giardiniera חם. קח את כל הכריך או להטביע עוף חם jus או מצקת על. החזק עם יד אחת או שתיים ולנשוך חזק.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החם
חזה עוף
גליל צרפתי
פרובולון
פטריות
עוף שלם
תפוח אדמה
מיונז
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מרכיבים והוראות
6
מחממים התנור ל 475 מעלות F. לזרוק את טריזי תפוחי האדמה עם שמן זית, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
7
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה ומבשלים עד חום זהוב בכל צד, מרפרף באמצע, על 12 דקות לכל צד. כאשר שני הצדדים הם זהובים תפוחי אדמה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג, תפוחי אדמה נעשים.