קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

כריך עוף וסוביו

כריך עוף וסוביו
כריך עוף Vesuvio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 88 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. אם יש לכם אפונה, פטריות כפתור, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו עוף Vesuvio (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: מחממים את התנור ל 200 מעלות F. הגדר מתלה תיל בתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
3
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף. מטגנים את העוף בשמן עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות בצד. מניחים בצד על תבנית אפייה מוכנה. תתחמם בתנור. חותכים את העוף לשניים לפני הרכבת הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מוסיף את השמן לתוך אותו מחבת מהעוף ולטגן את התיבול האיטלקי, פלפל אדום מרוסק, שום וצליצלים עד ריחני, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל. Deglaze עם היין הלבן ולהביא לרתיחה עד ריח האלכוהול מצטמצם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
יין לבןיין לבן
שאלותשאלות
אלכוהולאלכוהול
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את ציר העוף ומיץ לימון ומביאים לרתיחה שוב, כ -10 דקות עד שהטעם מתעצם. להתחמם לבניית כריך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
1
מחממים חצי מהשמן במחבת כבדה ומטגנים את הפטריות ללא צפיפות יתר או יצירת שכבות. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. תן את הפטריות אחד מערבבים ולתת caramelize. ברגע שצד אחד הוא חום זהוב, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פעם אחת ומניחים לבשל עד שכל הצדדים רכים אך זהובים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר לצלחת. לאותו מחבת, מוסיפים את השמן הנותר ואת האפונה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד חם אבל עדיין בהיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אפונהאפונה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים עם הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
עבור הכריך לבנות: על פיסת טרי נחמד של פיצול אבל צירים רול צרפתי, במקום להשפריץ של מיונז טוב, 2 פרוסות פרובולון, 2 פלחי תפוחי אדמה קלויים, 1 חזה עוף, כמה פטריות ואפונה העליון עם giardiniera חם. קח את כל הכריך או להטביע עוף חם jus או מצקת על. החזק עם יד אחת או שתיים ולנשוך חזק.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החםGiardiniera החם
חזה עוףחזה עוף
גליל צרפתיגליל צרפתי
פרובולוןפרובולון
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיונזמיונז
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מרכיבים והוראות
6
מחממים התנור ל 475 מעלות F. לזרוק את טריזי תפוחי האדמה עם שמן זית, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
7
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה ומבשלים עד חום זהוב בכל צד, מרפרף באמצע, על 12 דקות לכל צד. כאשר שני הצדדים הם זהובים תפוחי אדמה ניתן פירסינג בקלות עם מזלג, תפוחי אדמה נעשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור טריות, פרוסות בעובי 1/4 אינץפטריות כפתור טריות, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן11 קילו קישואים,פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואGiardiniera החםGiardiniera החם11 קילו קישואים,תיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמיונזמיונז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה ירוקה קפואה, מופשרתאפונה ירוקה קפואה, מופשרת8פרוסותפרובולוןפרובולון2תפוחי אדמה russet, שפשף לחתוך לתוך 8 טריזים ארוכיםתפוחי אדמה russet, שפשף לחתוך לתוך 8 טריזים ארוכים1שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עצמות, ללא עור כל), butterfliedחזה עוף ללא עצמות, ללא עור כל), butterflied46 אינץ ' לחמניות צירים צרפתיות6 אינץ ' לחמניות צירים צרפתיות