קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות6
מגזין

כריך קובני אותנטי

כריך קובני אותנטי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? כריך קובני אותנטי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. מתכונים דומים: Picadillo קובני אותנטי, כריכים קובניים אותנטיים בדרום פלורידה, ו כריך קובני בגריל (כריך קובני).

הוראות

1
חותכים את הקצוות התחת של הלחם ואז לפצל לחצי לאורכו, יצירת העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
מורחים שכבה דקה של חרדל צהוב בחלק הפנימי של החלק העליון. בשורה התחתונה עם בשר חזיר, חזיר, גבינה וחמוצים (בסדר הזה).
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהובחרדל צהוב
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים את החלק העליון על החלק התחתון. לאחר מכן לחץ על השכבות יחד קצת. הלחם עלול להישבר מבחוץ וזה בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני, ואז לרסס אותו קלות עם תרסיס בישול או להשתמש במגבת נייר בקושי מעיל אותו עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את הכריך במחבת או על המחבת. ואז לרסס קלות, או לצחצח את החלק העליון של כריך עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף משקל כבד על גבי (כגון מחבת ברזל יצוק) ולחץ על הכריך שטוח. אל תפחד ללחוץ חזק. זה חיוני כדי לקבל את הקרום crackly ופנים עסיסיים. מבשלים את הכריך במשך כ 2 או 3 דקות או עד שהגבינה מתחילה להמיס והלחם קלוי. הפוך את הכריך וחזור. אתה יכול לחלופין להשתמש בעיתונות כריך ולאחר מכן אין צורך להעיף אותו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תחתוך את הכריך לשניים.
8
מגישים באופן מיידי.