כריך קובני אותנטי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? כריך קובני אותנטי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. מתכונים דומים: Picadillo קובני אותנטי, כריכים קובניים אותנטיים בדרום פלורידה, ו כריך קובני בגריל (כריך קובני).
הוראות
חותכים את הקצוות התחת של הלחם ואז לפצל לחצי לאורכו, יצירת העליון והתחתון.
מורחים שכבה דקה של חרדל צהוב בחלק הפנימי של החלק העליון. בשורה התחתונה עם בשר חזיר, חזיר, גבינה וחמוצים (בסדר הזה).
מניחים את החלק העליון על החלק התחתון. לאחר מכן לחץ על השכבות יחד קצת. הלחם עלול להישבר מבחוץ וזה בסדר גמור.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני, ואז לרסס אותו קלות עם תרסיס בישול או להשתמש במגבת נייר בקושי מעיל אותו עם שמן קנולה.
מניחים את הכריך במחבת או על המחבת. ואז לרסס קלות, או לצחצח את החלק העליון של כריך עם שמן קנולה.
הוסף משקל כבד על גבי (כגון מחבת ברזל יצוק) ולחץ על הכריך שטוח. אל תפחד ללחוץ חזק. זה חיוני כדי לקבל את הקרום crackly ופנים עסיסיים. מבשלים את הכריך במשך כ 2 או 3 דקות או עד שהגבינה מתחילה להמיס והלחם קלוי. הפוך את הכריך וחזור. אתה יכול לחלופין להשתמש בעיתונות כריך ולאחר מכן אין צורך להעיף אותו.