, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בגט, פרובולון, ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טוסט גבינה כפולה וכריכי בייקון, כריכי גבינה בגריל קומותיים, ו כריכי אנטיפסטו חמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה, להוציא את הפרושוטו על הנייר שלה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2
Lay 3 של מקלות provolone על פני החלק התחתון של כל "גיליון" של prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פרובולון
3
מגלגלים את הפרושוטו בחוזקה סביב הגבינה וחותכים כל גליל ל 3 חתיכות (אתה צריך בערך 12 בסך הכל). חוט את הלחמניות על 2 זוגות של שיפודים ומברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
רוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
5
מברשת את הצדדים לחתוך של באגט עם שמן. גריל את הלחם על חום גבוה בינוני, פונה פעם או פעמיים, עד קלוי, על 5 דקות. לשפשף את הצד לחתוך של השום על החלק הפנימי של הלחם העליון עם ארטישוקים ופלפלים קלויים. גריל prosciutto ושיפודי גבינה, מסתובב, עד הגבינה נמסה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פרושוטו
בגט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
6
הסר את הלחמניות מן השיפודים ולסדר אותם על הלחם. סגור את הכריכים ומגיש.