כריכי בייקון פתוחים, חסה ועגבניות מטוגנות
כריכי בייקון פתוחים, חסה ועגבניות מטוגנות עשויים להיות בדיוק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, עירית, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריכי בייקון, חסה ועגבניות מטוגנות, כריכי BLT ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות, ו כריכי ביצה ועגבניה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות עגבניות בקערה גדולה; מכסים במים חמים.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מערבבים חלב וחלבון ביצה, ערבוב עם מקצף.
שלב קמח תירס, מלח ופלפל בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף. לטבול כל פרוסת עגבניות בתערובת חלב; לדלות בתערובת קמח תירס. להחזיר פרוסות עגבניות, אחד בכל פעם, לתערובת חלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי פרוסות עגבניות; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פריך וזהוב. חזור על הנוהל עם שאריות פרוסות שמן ועגבניה.
מערבבים מיונז, מיץ ורוטב חם, ערבוב עם מקצף.
מורחים על תערובת מיונז כף 1 על כל פרוסת לחם; למעלה עם עלה חסה 1, חתיכות בייקון 3, ו 2 פרוסות עגבניות.
מפזרים כל כריך עם 1 כפית עירית.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS