כריכי דג הליבוט בגריל עם רוטב טרטר הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1175 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אנדיב, שמיר, חמוצים להתענגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: כריכי הליבוט עם רוטב טרטר חריף, דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר, ו כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן.
הוראות
1
מחממים nonstick או היטב מתובל ברזל יצוק מחבת על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
2
טפטוף חתיכות הליבוט עם שמן, ואז מתבלים עם מרתיחים סרטן תיבול, מלח ופלפל. גריל על מחבת חמה 4 או 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבול
מלח ופלפל
הליבוט
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
3
מניחים חמאה מומסת בצלחת קטנה ומוסיפים מיץ של 1/2 לימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מיץ
לימון
4
מערבבים את כל החומרים לרוטב טרטר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
טוסט קל לחמניות על מחבת גריל לאחר הדג מוסר.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
גלול
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
6
כדי להרכיב, מברשת תחתיות לחמניה ודגים עם חמאת לימון. דגים למעלה עם עגבניות וחסה ומרח את צמרות לחמניה עם רוטב טרטר, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
חסה
חמאה
עגבנייה
לימון
דגים
גלול
7
מגישים עם סלט אספרגוס וצ ' יפס מהודר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
צ ' יפס
8
חום שאלוט ושמן ב מיקרוגל בטוח צלחת מכוסה במשך 30 שניות או במחבת קטנה על הכיריים על אש נמוכה בינונית במשך 5 דקות. אפשר לנפט להתקרר בחזרה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
כיריים
מחבת
9
החזק חנית של אספרגוס בכל קצה ולשבור אותו. החנית נשברת היכן שהחוליות העדינות פוגשות את הישבנים הקשים. קו החנית השבורה עם החבילה של אספרגוס ניקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
10
חותכים את החניתות באמצעות קו מנחה של החנית התיז. Par להרתיח את צמרות אספרגוס ב 1 אינץ מים רותחים מכוסה במשך 3 עד 5 דקות. קריר מתחת למים זורמים ומתנקז.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.