קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

כריכי הודו חמים בסגנון דיינר

כריכי הודו חמים בסגנון דיינר
סנדוויץ' הודו חמים בסגנון דיינר דורשים כשעתיים ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1392 קלוריות , 111 גרם חלבון ו -69 גרם שומן . תמורת 10.24$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. אם יש לכם תפוחים, קמח, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדוויץ' הודו חמים בסגנון דיינר , סנדוויץ' הודו חם - בסגנון דיינר וסנדוויץ ' הודו חמים (לשאריות הודו) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
1
מסדרים רשת מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירורבצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור
2
מערבבים את החמאה עם עשבי התיבול. משחררים את העור על חזה ההודו ומניחים את החמאה בין העור לבשר החזה, תוך כדי עבודה אחידה עד השוליים.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
עשבי תיבולעשבי תיבול
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות
3
מניחים עלה דפנה בין העור לבשר. מרססים את העור בשמן זית, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים ל-165 מעלות טמפרטורה פנימית, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
3/4 כפית בזיליקום מיובש3/4 כפית בזיליקום מיובש
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות
4
מוציאים ומכסים ברפיון בנייר כסף כדי להתקרר בחזרה לטמפ' החדר, שומרים את הטפטופים לרוטב. לאחר מכן מכסים ומאחסנים לארוחה מוכנה מראש, כמו גם לארוחה נוספת של לילה, כמו קדירת ה-Turkey Club Enchilada.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
4 מנות בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור4 מנות בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור
1
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. משמנים תבנית תבשיל עם כף אחת מהחמאה שנותרה, ושומרים את השאר כדי לנקד את החלק העליון של המלית ברגע שהיא בתבנית התבשיל שלה. לחמאה המומסת מוסיפים את עשבי התיבול, הסלרי, התפוחים, הבצל, עלה הדפנה וקצת מלח ופלפל. מבשלים עד לריכוך, 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)
3/4 כפית בזיליקום מיובש3/4 כפית בזיליקום מיובש
מילוימילוי
תפוזים, קלופים וקצוציםתפוזים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
2
מוסיפים את קוביות המלית ומרטיבים בציר עד ללחות, אך לא רטוב. ממלאים את תבנית התבשיל ומנקדים את החלק העליון בחמאה. מכסים ומקררים לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומתבלים בנדיבות בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
2
טורפים פנימה את הקמח עד לקבלת צבע זהוב בהיר. לאחר מכן טורפים פנימה את הציר ואת ווסטרשייר ומבשלים על רתיחה נמוכה כדי להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
3
מוסיפים את כל נטיפי המחבת מחזה ההודו הצלויים. לאחר שהרוטב מצפה קלות את גב הכף, מוסיפים מצקת ממנו לחלמון הביצה תוך כדי טריפה עם מזלג. לאחר מכן מוסיפים את החלמון בחזרה לרוטב כדי להבריק אותו, מערבבים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
4
מוסיפים את החרדל, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תרד טרי פרוס דק1/2 כוס תרד טרי פרוס דק
5
מוסיפים מלח לפי הטעם. מצננים ומאחסנים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלהטיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
2
מניחים את המתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
3
מביאים את המלית לטמפ' החדר, ואז אופים עד שהם פריכים מלמעלה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
4
מחממים מחדש את הרוטב על אש בינונית, מכוסה חלקית ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
בזמן שהמלית בתנור והרוטב מתחמם, מחממים כמה כוסות נוספות של ציר רגיל במחבת בעלת צד גבוה. פורסים דק חזה הודו, מוציאים את עלה הדפנה כשמגיעים אליו.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
3/4 כפית בזיליקום מיובש3/4 כפית בזיליקום מיובש
מילוימילוי
רוטברוטב
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
6
לכל כריך, קולים קלות מאוד פרוסת לחם ומניחים על צלחת ארוחת ערב. מעל הלחם כף מלית (אני משתמש בכף גלידה). הכניסו כמה פרוסות של הודו למרק לחימום. מסדרים את פרוסות ההודו מעל תלולית המלית. מצקת באופן חופשי את הרוטב על החלק העליון של הכריך ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. שמור כל שאריות של רוטב לארוחה אחרת, כמו קדירת ה-Turkey Club Enchilada מאוחר יותר במהלך השבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מילוימילוי
פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)פרושוטו, פרוס בינוני-דק (לעיטוף ההמבורגרים)
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחם סנדוויץלחם סנדוויץ
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
מצקתמצקת

מרכיבים

2smallsתפוחים, קצוץתפוחים, קצוץ1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2kgsחזה הודו ללא עצמות כל אחד)חזה הודו ללא עצמות כל אחד)2kgsחזה הודו ללא עצמות כל אחד)חזה הודו ללא עצמות כל אחד)1stickחמאה רכהחמאה רכה4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו8(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי עם צמרות עלים, קצוץסלרי עם צמרות עלים, קצוץ7206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהודו או ציר עוףהודו או ציר עוף6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור גסמלח כשר ופלפל שחור גס1כף עגולה חרדל דיז'ון, אופציונליכף עגולה חרדל דיז'ון, אופציונלי1זנים של פטריותזנים של פטריות3(חוֹרֶף)קמחקמח2largesעלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליהעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עשבי תיבול טריים, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה, קצוץ דקעשבי תיבול טריים, כגון טימין, מרווה ופטרוזיליה, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצה, מקשטיםפטרוזיליה טרייה קצוצה, מקשטים6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור גספלפל שחור גס6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי473אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כמה מניות, לחמם הודו פרוסכמה מניות, לחמם הודו פרוס1בצל צהוב בינוני, קצוץמלית קוביות, כגון חוות Pepperidgeמלית קוביות, כגון חוות Pepperidge6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובהפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובהפרוס לחם לבן או חיטה באיכות טובה696 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאודות רוטב ווסטרשייראודות רוטב ווסטרשייר2בצל צהוב בינוני, קצוץבצל צהוב בינוני, קצוץ