סנדוויץ' הודו חמים בסגנון דיינר דורשים כשעתיים ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1392 קלוריות , 111 גרם חלבון ו -69 גרם שומן . תמורת 10.24$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. אם יש לכם תפוחים, קמח, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדוויץ' הודו חמים בסגנון דיינר , סנדוויץ' הודו חם - בסגנון דיינר וסנדוויץ ' הודו חמים (לשאריות הודו) .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
1
מסדרים רשת מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור
2
מערבבים את החמאה עם עשבי התיבול. משחררים את העור על חזה ההודו ומניחים את החמאה בין העור לבשר החזה, תוך כדי עבודה אחידה עד השוליים.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
עשבי תיבול
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות
3
מניחים עלה דפנה בין העור לבשר. מרססים את העור בשמן זית, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים ל-165 מעלות טמפרטורה פנימית, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
3/4 כפית בזיליקום מיובש
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגורעות וחתוכים לקוביות
4
מוציאים ומכסים ברפיון בנייר כסף כדי להתקרר בחזרה לטמפ' החדר, שומרים את הטפטופים לרוטב. לאחר מכן מכסים ומאחסנים לארוחה מוכנה מראש, כמו גם לארוחה נוספת של לילה, כמו קדירת ה-Turkey Club Enchilada.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
4 מנות בצק עוגיות סוכר מוכן לאפייה בקירור
1
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. משמנים תבנית תבשיל עם כף אחת מהחמאה שנותרה, ושומרים את השאר כדי לנקד את החלק העליון של המלית ברגע שהיא בתבנית התבשיל שלה. לחמאה המומסת מוסיפים את עשבי התיבול, הסלרי, התפוחים, הבצל, עלה הדפנה וקצת מלח ופלפל. מבשלים עד לריכוך, 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (8 אונקיות)
3/4 כפית בזיליקום מיובש
מילוי
תפוזים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
2
מוסיפים את קוביות המלית ומרטיבים בציר עד ללחות, אך לא רטוב. ממלאים את תבנית התבשיל ומנקדים את החלק העליון בחמאה. מכסים ומקררים לאחסון.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומתבלים בנדיבות בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
1-1/2 כפיות פלפל אנצו צ'ילי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
2
טורפים פנימה את הקמח עד לקבלת צבע זהוב בהיר. לאחר מכן טורפים פנימה את הציר ואת ווסטרשייר ומבשלים על רתיחה נמוכה כדי להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
3
מוסיפים את כל נטיפי המחבת מחזה ההודו הצלויים. לאחר שהרוטב מצפה קלות את גב הכף, מוסיפים מצקת ממנו לחלמון הביצה תוך כדי טריפה עם מזלג. לאחר מכן מוסיפים את החלמון בחזרה לרוטב כדי להבריק אותו, מערבבים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
עבור קרש כיסוי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
4
מוסיפים את החרדל, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תרד טרי פרוס דק
5
מוסיפים מלח לפי הטעם. מצננים ומאחסנים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
2
מניחים את המתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
3
מביאים את המלית לטמפ' החדר, ואז אופים עד שהם פריכים מלמעלה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
4
מחממים מחדש את הרוטב על אש בינונית, מכוסה חלקית ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
5
בזמן שהמלית בתנור והרוטב מתחמם, מחממים כמה כוסות נוספות של ציר רגיל במחבת בעלת צד גבוה. פורסים דק חזה הודו, מוציאים את עלה הדפנה כשמגיעים אליו.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
3/4 כפית בזיליקום מיובש
מילוי
רוטב
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
5 כפות צ'דר מגורר
6
לכל כריך, קולים קלות מאוד פרוסת לחם ומניחים על צלחת ארוחת ערב. מעל הלחם כף מלית (אני משתמש בכף גלידה). הכניסו כמה פרוסות של הודו למרק לחימום. מסדרים את פרוסות ההודו מעל תלולית המלית. מצקת באופן חופשי את הרוטב על החלק העליון של הכריך ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. שמור כל שאריות של רוטב לארוחה אחרת, כמו קדירת ה-Turkey Club Enchilada מאוחר יותר במהלך השבוע.