כריכי חזיר ביריים איטיים
המתכון לבישול איטי כריכי חזיר יווני מוכן בסביבות 10 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 251 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלפפונים, שום, פיתות לקפל לחמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו בשר חזיר מבושל איטי לסנדוויצ'ים, כריכי חזיר ברביקיו איטיים, ו כריכי חזיר מבושלים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
אם חזיר קשור, להסיר מחרוזות או רשת.
מניחים חזיר ב 3-4-quart slowcooker.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
בינתיים, מערבבים מיונז ושום בקערה קטנה. להכניס למקרר לא מוכן לשימוש.
הסר חזיר מ cooker; מקום על קרש חיתוך. בשר חזיר, באמצעות -17°orks. להחזיר חזיר לבישול ולערבב היטב.
מורחים 2 כפות garlicmayonnaise על כל לחם פיתות. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס shreddpork, מלפפון ועגבניה.