כריכי חצילים ופסטו קלויים
חצילים קלויים וכריכי פסטו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, פסטו מסחרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. נסו כריכי חצילים קלויים עם ממרח שעועית לבנה ופסטו עירית, כריכי חצילים ופסטו בגריל, ו כריכי סביץ חצילים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. מצפים חצילים קלות בתרסיס בישול; מפזרים 1/4 כפית פלפל שחור ו 1/8 כפית מלח.
מניחים טבעות פלפל פעמון ופרוסות בצל על תבנית אפייה נוספת המצופה בתרסיס בישול.
מזלפים שמן ומפזרים 1/4 כפית פלפל שחור שנותר ו 1/8 כפית מלח.
אופים חציל בחום של 450 למשך 12 דקות; הופכים פרוסות.
מוסיפים פלפל ובצל לתנור עם חצילים; אופים בחום של 450 למשך 10 דקות; הופכים פלפל אנגלי ופרוסות בצל.
אופים 10 דקות נוספות או עד שהירקות רכים ומשחימים היטב.
מטפטפים חומץ בלסמי על פלפל ובצל; לזרוק למעיל.
חותכים לחם לשניים אופקית.
מניחים חצאים, חותכים את הצדדים כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 450 למשך 3 דקות או עד שהלחם קלוי קלות.
הסר את המחצית העליונה של הכיכר מהתבנית; מניחים בצד.
מורחים 1 כף פסטו על כל מחצית הלחם. מסדרים פרוסות חצילים קלויים על מחצית הלחם התחתונה; למעלה עם תערובת פלפל ובצל, ומפזרים גבינה. לצלות 1 דקה או עד הגבינה נמס; להחליף חצי העליון של כיכר.
חותכים כריך לתוך 4 חתיכות, ומגישים מיד.
הערה: כדי לצלות את הירקות בתנור אחד, השתמש בשני המדפים. התחל את החציל על המדף העליון. כאשר פרוסות החצילים מופנות, העבירו אותן למתלה התחתון והניחו את הפלפל והבצל על המדף העליון.