קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

כריכי מקרון עם אגסים עלומים וקרם דבון

כריכי מקרון עם אגסים עלומים וקרם דבון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם כתום, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים עם קרם הל.

הוראות

1
בסיר בינוני, מערבבים את מיץ הענבים עם היין האדום, הסוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענביםמיץ ענבים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האגסים ומבשלים על חום מתון עד שהם רכים, על 20 דקות; תן מגניב מעט. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים לצלחת. מבשלים את הנוזל הלא חוקי מעל חום מתון עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים את התנור ל-350 וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מורחים את חצאי האגוז על תבנית אפייה אחרת וקונים אותם במשך כ 9 דקות, עד זהוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
תן לאגוזים להתקרר לחלוטין. קוצצים בגסות את האגוזים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
6
מוסיפים את 1 כוס בתוספת 2 1/2 כפות של סוכר וממתקים ' עד אגוזי מלך הם מאוד דק הקרקע, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מעבירים את הסוכר אגוז לקערה ולהקציף כדי לשבור את כל גושים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את סוכר אגוז בבת אחת ומקפלים אותו עם מרית גומי גדולה עד לא פסים של לבן להישאר. (המרנג יהיה deflate.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים את המרנג לשקית מאפה גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ ' או לשקית פלסטיק חסונה עם פינה חתוכה. צינור החוצה 12 תלוליות מרנג על גיליון אפייה מצופה קלף, משאיר לפחות 1 אינץ ' ביניהם. הקש בעדינות על תבנית האפייה פעם אחת על משטח העבודה כדי להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מפזרים כל מקרון עם קמצוץ זעיר של פלר דה sel ואופים במשך 4 דקות. הפעל את התנור עד 350 ו prop הדלת פתוחה כ 2 אינץ'. ממשיכים לאפות את המקרונים כ-12 דקות, או עד שהחולצה חומה ויבשה, אך העוגיות עדיין רכות.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
12
בואו macaroons מגניב במשך 5 דקות, ואז בזהירות להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
בקערה בינונית, הכה את הקרם הקרוש עם הסוכר עד חלקה ונוזלית.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מוסיפים את השמנת הכבדה ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
15
כדי לקבל 2 לוחות אפילו מכל אגס, תחילה לקצץ פרוסה דקה מלמטה לקצץ את רוב החלק העליון; לחתוך את השאר בחצי אופקית. באמצעות סכין קטנה או baller מלון, להסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
מקום 6 של macaroons, צד שטוח למעלה, על צלחות. למעלה כל אחד עם זוג חצי טפטוף עם כמה הפחתת ענבים. כפית את השמנת על גבי העליון עם macaroon אחר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צמצוםצמצום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ענביםענבים