מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם כתום, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים עם קרם הל.
הוראות
1
בסיר בינוני, מערבבים את מיץ הענבים עם היין האדום, הסוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ענבים
1 שאלוט, מגורר או טחון
אבקת זרעי אהבה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האגסים ומבשלים על חום מתון עד שהם רכים, על 20 דקות; תן מגניב מעט. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים לצלחת. מבשלים את הנוזל הלא חוקי מעל חום מתון עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים את התנור ל-350 וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מורחים את חצאי האגוז על תבנית אפייה אחרת וקונים אותם במשך כ 9 דקות, עד זהוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוז
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
תן לאגוזים להתקרר לחלוטין. קוצצים בגסות את האגוזים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
6
מוסיפים את 1 כוס בתוספת 2 1/2 כפות של סוכר וממתקים ' עד אגוזי מלך הם מאוד דק הקרקע, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מעבירים את הסוכר אגוז לקערה ולהקציף כדי לשבור את כל גושים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את סוכר אגוז בבת אחת ומקפלים אותו עם מרית גומי גדולה עד לא פסים של לבן להישאר. (המרנג יהיה deflate.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים את המרנג לשקית מאפה גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ ' או לשקית פלסטיק חסונה עם פינה חתוכה. צינור החוצה 12 תלוליות מרנג על גיליון אפייה מצופה קלף, משאיר לפחות 1 אינץ ' ביניהם. הקש בעדינות על תבנית האפייה פעם אחת על משטח העבודה כדי להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מפזרים כל מקרון עם קמצוץ זעיר של פלר דה sel ואופים במשך 4 דקות. הפעל את התנור עד 350 ו prop הדלת פתוחה כ 2 אינץ'. ממשיכים לאפות את המקרונים כ-12 דקות, או עד שהחולצה חומה ויבשה, אך העוגיות עדיין רכות.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
12
בואו macaroons מגניב במשך 5 דקות, ואז בזהירות להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
13
בקערה בינונית, הכה את הקרם הקרוש עם הסוכר עד חלקה ונוזלית.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרוש
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מוסיפים את השמנת הכבדה ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
15
כדי לקבל 2 לוחות אפילו מכל אגס, תחילה לקצץ פרוסה דקה מלמטה לקצץ את רוב החלק העליון; לחתוך את השאר בחצי אופקית. באמצעות סכין קטנה או baller מלון, להסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
מלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
מקום 6 של macaroons, צד שטוח למעלה, על צלחות. למעלה כל אחד עם זוג חצי טפטוף עם כמה הפחתת ענבים. כפית את השמנת על גבי העליון עם macaroon אחר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.