כריכי סטייק איטלקיים
המתכון כריכי סטייק איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 916 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם בצל, סטייק דקה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כריכי סטייק איטלקיים, כריכי סטייק איטלקיים, ו כריכי BLT איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מעט מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך, על 3 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד. פאונד קלות את הסטייק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עד בערך 1/8 אינץ ' עבה.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר בקבוצות ומבשלים עד להשחמה, כ -30 שניות לכל צד; מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הבשר לקערה עם בצל ושום.
מוסיף את הפטרוזיליה ואת מי מלח giardiniera ולזרוק למעייל.
טפטוף הצדדים לחתוך של לחמניות עם שמן זית. ערימת תערובת סטייק ובצל על תחתיות רול העליון עם giardiniera ופרובולון. כיסוי עם חולצות רול.
מגישים עם רוטב חריף, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.