קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז פפדיו

כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז פפדיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז Peppadew. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 77 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 1556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן צמחי, ג'בטה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו כריך סטייק עם גבינה כחולה, כריכי סטייק עם גבינה כחולה ושאלוט קלוי, ו טוסט פורטבלו" סטייק " כריכים עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את פלפלים Peppadew ומיונז במעבד מזון ודופק עד קצוצה בערך.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פלפל חריףפלפל חריף
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
להעביר לקערה; לנקות את מעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את הגבינה הכחולה, שמנת חמוצה ו 1/2 פלפל כפית למעבד ודופק עד בשילוב. (המרווחים יכולים להתבצע 1 יום קדימה; כיסוי ושמירה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפלפלפל
4
מחממים גריל בינוני גבוה מברשת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מפזרים את הסטייקים עם 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. גריל עד מדחום מוכנס לתוך רשם הבשר 135 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
6
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ועונה עם מלח; תן לנוח 10 דקות. בינתיים, לצחצח את הקרביים של לחמניות עם שמן צמחי וגריל לחתוך בצד למטה עד מסומן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
סטייק.סטייק.
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
7
מורחים 3 כפות של מיונז Peppadew על החצי התחתון של כל גליל, ואז להפיץ 1 כף תערובת גבינה כחולה על החצי העליון. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומתחלקים בין הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
מיונזמיונז
פלפל חריףפלפל חריף
דגניםדגנים
גלולגלול
סטייק.סטייק.
8
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019