זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריכי ממרח אבוקדו, דלעת, ממרח אבוקדו וכריכים שוויצריים, ו כריכי עוף פהיטה עם ממרח אבוקדו ובייקון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים מדף אפייה על מחבת סדין ומניחים את הבייקון על המדף. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בינתיים, להכין את ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
6
מניחים את האבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל אדום, פלפל חלפיניו, שום, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערת ערבוב ומחית בערך יחד עם מזלג. טעם לתיבול; זה צריך להיות מאוד מתובל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 קילו חזה הודו
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
כאשר הבייקון נעשה, לחמם מחבת ברזל יצוק יבש על חום גבוה במשך 5 דקות. ללטף את פילה הסלמון יבש עם מגבות נייר, לצחצח אותם בכל רחבי-העליון והתחתון - עם שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את הפילה בעור המחבת בצד ולאפשר להם לבשל מבלי להפריע להם במשך 2 דקות בדיוק. עם מרית מתכת, בזהירות להפוך את הפילה ומבשלים 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
להעביר את המחבת לתנור במשך 2 דקות (זמן זה בזהירות!).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את הסלמון לצלחת ולכסות אותו בחוזקה עם נייר אלומיניום. תן לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
בעוד הסלמון נח, לחתוך את לחמניות ג ' בטה במחצית לרוחב, מניחים אותם לחתוך בצד על מחבת הסדין, וטוסט בתנור במשך 5 עד 10 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabatta
מיונז, ועוד, לפי הצורך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כדי להרכיב את הסנדוויצ 'ים, מניחים את תחתית הלחמניות של ג' בטה על לוח ומפיצים כל אחד עם 2 כפות מעוגלות של ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabatta
נקניקיות, בגריל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
הסר את העור מן פילה סלמון, לחתוך כל פילה חצי לרוחב, ולמקם את שני החצאים על גבי ממרח האבוקדו.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.