כריכי פולפטון טורקיה
כריכי פולפטון בטורקיה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם מרינרה, רוטב ווסטרשייר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו טורקיה פולפטון, קציצות טורקיה (פולפטון די טאצ'ינו), ו פולפטון שתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תרנגול ההודו בקערה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט המוצרלה ועובדים אותם בעדינות ביד. מחלקים את התערובת ל -12 חלקים שווים. משטחים כל חתיכה לקציצה עגולה. למעלה 6 של הקציצות עם חתיכת מוצרלה ולאחר מכן עם פטי השני, עושה 6 פולפטונים. ביד, לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום אותם ולעשות קציצות של עובי אפילו.
מפזרים את שני צידי הקציצות במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית.
מוסיפים שמן זית לעומק של 1/8 אינץ'. כשהשמן חם מוסיפים את 6 הקציצות. מבשלים בצד 1 עד להשחמה קלה, בערך 1 1/2 דקות, ואז הופכים ומבשלים בצד השני עד להשחמה, 1 עד 2 דקות יותר.
בזמן שהקציצות מתבשלות מחממים את רוטב המרינרה במחבת עמוקה.
מוסיפים את הקציצות המבושלות לרוטב. (או מרוקנים את השמן מהמחבת ומוסיפים את רוטב העגבניות ישירות לקציצות.)
שים כמה כפות של מוצרלה מגוררת על גבי כל פטי. מבשלים את הקציצות ברוטב כ -4 דקות, עד שהגבינה נמסה.
הרכיבו את הכריך: הניחו כמה כפות רוטב ו -1 פולפטון על גליל מפוצל. למעלה עם קצת יותר רוטב ומגישים מיד.
הערותיו של מייקל: לפולפטון הקל ביותר, עבדו את התערובת כמה שפחות.