כרישה, בייקון ופסטה
כרישה, בייקון ופסטה לוקחים בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 633 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם כרישה, פטריות קרמיני, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטה עם כרישה ובייקון, פסטה כרישה בייקון, ו ריזוטו בייקון וכרישה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים את הפסטה עם עניבת הפרפר ברתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך יציבה לנגיסה, כ-12 דקות; מסננים.
מטגנים קוביות בייקון במחבת גדולה עד להשחמה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -10 דקות.
מעבירים בייקון לקערה בעזרת כף מחוררת ומשאירים טפטופים במחבת. מבשלים ומערבבים פטריות כרישה וקרמיני בטפטופי הבייקון החמים עד שהפטריות רכות, 8 עד 10 דקות.
מחזירים בייקון למחבת ומערבבים פנימה פסטה עם עניבת פרפר. מערבבים בעדינות שמנת חמוצה ומתבלים בפלפל שחור ופטרוזיליה. למעלה עם גבינת פרמזן להגשה.