כרישה ותבשיל תפוחי אדמה
תבשיל כרישה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ציר הודו עשיר, פטרוזיליה עלים שטוחים, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 66%. מתכונים דומים: כרישה ותבשיל תפוחי אדמה, תבשיל טלה, תפוח אדמה וכרישה, ו תבשיל כרישה, תפוחי אדמה ותרד.
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מוסיפים כרישה; מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים ציר, תפוח אדמה, מלח וטימין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 15 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מוציאים 1 כוס תפוח אדמה בעזרת כף מחוררת; מניחים בבלנדר.
מוסיפים 1/2 כוס נוזל בישול לבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. חזור תערובת פיתה למחבת.