כרישה ותפוחי אדמה טארט עם Gruyère
כרישה וטארט תפוחי אדמה עם Gruyère דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, חלב, תחליף ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו כרישה ותפוחי אדמה טארט עם Gruyère, כרישה וגרוייר טארט, ו כרישה, ריקוטה וגרוייר טארט (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוש בצק, להפריד לרצועות.
תן לנוח 5 דקות. עבודה על משטח שטוח, סליל רצועה אחת של בצק סביב עצמו בתבנית ספירלית.
מוסיפים רצועת בצק שנייה לסוף הרצועה הראשונה, צובטים מסתיים יחד כדי לאטום; להמשיך בצק מתפתל. חזור על הנוהל עם רצועות בצק שנותרו.
רול לתוך מעגל 13 אינץ'; להתאים צלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את כרישה, פלפל, ותפוח אדמה; לטחון 4 דקות.
מורחים תערובת כרישה לתוך קרום מוכן.
מניחים את החלב, תחליף ביצה, גבינות וחרדל בבלנדר, ומעבדים עד חלקה.
יוצקים תערובת חלב על תערובת כרישה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות; לתת לעמוד במשך 10 דקות.