כרישה מוקרמת
כרישה מוקרמת עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 167 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: כרישה מוקרמת, כרישה מוקרמת, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. תחתית גריז בצד של תבשיל 2 ליטר רדוד.
חותך כרישה לחתיכות 1/2 אינץ'. בסיר 3 ליטר, לחמם מים 2 אינץ ' לרתיחה.
תוסיף כרישה. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
ב 2-סיר ליטר, להמיס 2 כפות חמאה על אש נמוכה. לבשל קמח, מלח ופלפל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בהדרגה בחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בגבינה עד מומס. מערבבים בכרישה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ו 2 כפיות חמאה עד מתפורר.
מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים חשפו כ -25 דקות או עד חום זהוב.