קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

כתף טלה צלוי (Agnello de Latte Arrosto)

כתף טלה צלוי (Agnello de Latte Arrosto)
כתף כבש קלויה (Agnello De Latte Arrosto) עשויה להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 515 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, יין, כתף כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף טלה צלויה עם קוסקוס ומילוי תאריך, צלי כבש עם רוטב שום צלוי, ו כתף טלה צלויה מדהימה עם ירקות וירקות מרוסקים.

הוראות

1
לקצץ את רוב השומן מן הצלעות, משאיר רק שכבה דקה מאוד על המשטחים החיצוניים. עם האצבעות שלך, לפרק כל קוצץ, בערך במחצית, לאורך קווי שבירה טבעיים בין השרירים.
2
שים את הבשר בקערה גדולה עם כל שאר החומרים מלבד המניה. לזרוק היטב כדי להפיץ את כל התבלינים, ולטבול את הבשר במרינדה. לאטום את הקערה בניילון נצמד, ומקרר במשך 24 שעות. להפוך את הבשר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את התנור ל 425 ° F. מסדרים את חתיכות הבשר במחבת הקלייה, מורחים את המרינדה סביבם, ויוצקים את המניה. מכסים את המחבת עם אוהל של רדיד אלומיניום, ולחץ אותו בחוזקה על הצדדים. לנקב כמה חריצים בנייר כסף כמו פתחי קיטור.
מרכיבים שתצטרך
4
צלי במשך 2 עד 2 1/2 שעות, צלי ולהפוך את הבשר כל 30 דקות בערך. לאחר השעה הראשונה, להסיר את רדיד, ולהמשיך צלייה חשופה. ככל שנוזל המחבת מתאדה והבשר מתחיל לקרמל, לקלף ולהסתובב בתדירות גבוהה יותר. אם הבשר נראה מתייבש במהירות, להפחית את טמפרטורת התנור. כאשר הבשר הוא מאוד רך ויפה השחמה בכל רחבי, ואת מיצי פאן יש מופחת בחצי, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את חתיכות הבשר למגש חם.
מרכיבים שתצטרך
5
כדי להפוך את הרוטב, מועכים את כל הירקות במחבת הצלייה, באמצעות מחית תפוחי אדמה או כף גדולה. מערבבים את מיצי המחבת סביב הצדדים והתחתית של המחבת כדי deglaze את כל חתיכות קרמל טעים.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים הכל לתוך מסננת רשת תיל חסון להגדיר מעל קערה או כוס מדידה גדולה. לחצו על הירקות, שחררו את המיצים שלהם, והכריחו אותם לעבור את המסננת, מגרדים את הטהור לתוך הקערה כדי להתעבות ולטעום את הרוטב. לרפרף את השומן מפני השטח, ולהתאים את התיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר אתה מוכן לשרת, יוצקים כמחצית הרוטב למחבת גדולה, יחד עם חתיכות כבש וכל מיצי בשר במגש.
מרכיבים שתצטרך
8
חום לאט לרתיחה, הופך את הבשר שוב ושוב עד שהוא מחומם דרך. החזר את הבשר למגש, וטפטף עליו את הרוטב המעובה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים מיד, עובר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
10
הודפס שוב באישור מאיטליה של לידיה