קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך.

לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך.
לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
3
מערבבים את הבצלים, הקמח, הפנקו והמלח בקערת ערבוב גדולה וזורקים לשלב. מעיל מחבת גיליון עם תרסיס nonstick ולהפיץ באופן שווה את הבצל על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים בתנור עד חום זהוב, זורק כל 10 דקות, במשך כ 30 דקות. לאחר ביצוע, להסיר מהתנור ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
5
להנמיך את התנור ל 400 מעלות F.
6
בעוד הבצלים מתבשלים, הכינו את השעועית. להביא גלון של מים 2 כפות מלח לרתיחה בסיר 8 ליטר. Blanch במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים במסננת ומיד לצלול את השעועית לתוך קערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז ולהניח בצד.
9
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות מתחילות לוותר על חלק מהנוזל שלהן, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את השום ואת אגוז מוסקט וממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים לשלב. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את המרק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את החצי וחצי ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, בערך 6 עד 8 דקות.
15
הסר מהחום ומערבבים ב 1/4 של הבצל וכל השעועית הירוקה. למעלה עם הבצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
16
מניחים לתוך התנור ואופים עד מבעבע, כ 15 דקות.
17
הסר ומשרת באופן מיידי.