לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
3
מערבבים את הבצלים, הקמח, הפנקו והמלח בקערת ערבוב גדולה וזורקים לשלב. מעיל מחבת גיליון עם תרסיס nonstick ולהפיץ באופן שווה את הבצל על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים בתנור עד חום זהוב, זורק כל 10 דקות, במשך כ 30 דקות. לאחר ביצוע, להסיר מהתנור ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
5
להנמיך את התנור ל 400 מעלות F.
6
בעוד הבצלים מתבשלים, הכינו את השעועית. להביא גלון של מים 2 כפות מלח לרתיחה בסיר 8 ליטר. Blanch במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים במסננת ומיד לצלול את השעועית לתוך קערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז ולהניח בצד.
9
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות מתחילות לוותר על חלק מהנוזל שלהן, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את השום ואת אגוז מוסקט וממשיכים לבשל עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים לשלב. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את המרק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את החצי וחצי ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, בערך 6 עד 8 דקות.
15
הסר מהחום ומערבבים ב 1/4 של הבצל וכל השעועית הירוקה. למעלה עם הבצלים הנותרים.