לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, שרי, פטריות פורטבלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את הפטריות, קורנית ומרווה וטחון עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 5 דקות נוספות. לאחר מכן מוסיפים את השרי ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. תניח את הרוטב בצד. (מתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים לפני, בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השעועית, זורקים למעיל עם חמאה וטחון עד ירוק בהיר, כ -7 דקות. הם עדיין יהיו פריכים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
תביא את הרוטב לרתיחה וכפית על השעועית. למעלה עם כרישה מקומטת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מחממים כמה סנטימטרים של שמן ל 350 מעלות F בסיר גדול, כבד. כדי לבדוק את טמפרטורת השמן, זרוק קוביית לחם לתוכו. אם הקובייה תחמם תוך 30 שניות, השמן יהיה מספיק חם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
לקצץ כרישה, לחתוך חצי לאורכו, לשטוף היטב תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ומנות בלבד)
11
חותכים את קצה השורש את הכרישה ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות ארוכות, דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
12
קמח העונה עם מלח ופלפל. תחפור רצועות כרישה בקמח. פריי כרישה במשך 1 עד 2 דקות, או עד פריך וזהב.