קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך.

לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך.
לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, שרי, פטריות פורטבלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את הפטריות, קורנית ומרווה וטחון עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 5 דקות נוספות. לאחר מכן מוסיפים את השרי ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. תניח את הרוטב בצד. (מתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים לפני, בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השעועית, זורקים למעיל עם חמאה וטחון עד ירוק בהיר, כ -7 דקות. הם עדיין יהיו פריכים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
תביא את הרוטב לרתיחה וכפית על השעועית. למעלה עם כרישה מקומטת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מחממים כמה סנטימטרים של שמן ל 350 מעלות F בסיר גדול, כבד. כדי לבדוק את טמפרטורת השמן, זרוק קוביית לחם לתוכו. אם הקובייה תחמם תוך 30 שניות, השמן יהיה מספיק חם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
לקצץ כרישה, לחתוך חצי לאורכו, לשטוף היטב תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
11
חותכים את קצה השורש את הכרישה ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות ארוכות, דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
12
קמח העונה עם מלח ופלפל. תחפור רצועות כרישה בקמח. פריי כרישה במשך 1 עד 2 דקות, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
13
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק