לביבות בטטה
צריך תוספת חלב חינם? לביבות בטטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, רסק תפוחים בריח טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 1/4 אינץ ' למחבת גדולה, וחום על חום בינוני-גבוה עד 35
מערבבים תפוחי אדמה ובצל ירוק בקערה גדולה.
מפזרים פנקו, קמח ומלח; לזרוק בעדינות. מערבבים ביצים.
טיפה תערובת תפוחי אדמה, בקבוצות, על ידי 1/4 כוסuls לתוך שמן חם במחבת; מעט לשטח כל אחד עם מרית או מזלג. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מסננים לביבות על מתלה תיל מעל מגבות נייר. להתחמם על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול בתנור 200.
מגישים מיד עם קורנית בניחוח רסק תפוחים.